dijous, 19 de juny del 2014

Titan recolza el projecte ramader que el Viver impulsa al Montseny


 

L'acord de col·laboració amb Industrias Titan impulsa el projecte ramader i de neteja del bosc que Viver de Bell-lloc està desenvolupant al Parc Natural del Montseny.

Un ramat de cabres per netejar els boscos i evitar incendis. Aquesta és una de les activitats previstes en el projecte de desenvolupament econòmic de la Masia Can Lluís del Montseny que el Viver està desenvolupant al municipi de Fogars de Montclús. Amb el projecte es pretenen crear 6 nous llocs de treball per a persones amb discapacitat i trastorn mental.
 
Amb el seu recolzament Titan col·labora en la protecció del medi ambient i en la preservació de laraça de cabra Rasquera, i també ajuda a crear ocupació per a persones amb discapacitat.
Altres de les activitats previstes pel Viver en el projecte de Can Lluís són la plantació de cultius extensius en un parcel·la de 7 hectàrees, elaboració de llet i formatges a partir dels ramats de cabres i ovelles, explotació forestal per a la seva transformació en biomassa i turisme sostenible.
 
 

 
Font: Cròniques del Viver