Es presenta el nou web de melmelades a la Fira Orígens
d’Olot junt amb les noves varietats que constitueixen les tres famílies de
maridatges
Santa Pau, 14 de novembre de
2014. La Fageda consolida el projecte de melmelades amb el llançament del nou
web www.maridatges.cat, que ofereix al
consumidor propostes per descobrir noves combinacions a la cuina amb melmelades
de fruita i verdura.
Quan l'any 2012 La Fageda engega
el projecte d'horticultura i elaboració de conserves, el primer fet evident era
que, de melmelades, els supermercats n’estaven plens. N’hi havia de totes les
marques, mides i gustos. Era per tant necessari trobar la manera de
diferenciar-se, tal i com ja havia passat 20 anys enrere quan va sortir al
mercat el “iogurt de granja”. Per aquest motiu La Fageda, després d'explorar el
mercat, decideix apostar per la idea de “maridatges”, oferint al consumidor la
possibilitat de fer combinacions de melmelades amb diferents plats. Tanmateix,
es decideix adquirir els dominis respectius.
La nova aplicació www.maridatges.cat neix amb l'objectiu de
reforçar la idea dels maridatges, facilitant que el consumidor consulti
propostes de maridatges amb melmelades La Fageda i també que comparteixi amb la
comunitat les seves pròpies creacions. Per tal d'incentivar la participació dels
usuaris en el web, La Fageda organitza el concurs "Proposa el teu maridatge
ideal", que repartirà 22 premis entre tots els participants: un vol en globus
amb Vol de Coloms, 11 àpats dobles als restaurants del grup Cuina Volcànica i 10
lots de melmelades.
El web, que també incorpora un buscador de botigues que
facilita al consumidor trobar-ne les diferents referències al territori, es
presentarà aquest cap de setmana en el marc de la fira agroalimentària Orígens
d'Olot, on també es donaran a conèixer les noves varietats de melmelades: de
porro, de llimona amb anet, de chutney de tomàquet i de nectarina amb clau i
canyella. En total sumen 12 varietats agrupades en tres famílies, una que
combina amb formatges, una altra amb carns i peixos i una tercera amb
esmorzars.
Les melmelades de La Fageda estan
elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. La seva cocció curta
dóna com a resultat una melmelada consistent i amb trossos. La Fageda ha rebut
el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de
la recerca aplicada a la gastronomia.
La Fageda és cofundadora i forma
part de l’associació de Centres Especials de Treball Sinergrup i de Clade, grup empresarial cooperatiu.
Font: Comunicació La Fageda
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada