dimarts, 3 de febrer del 2015

L’Associació Esclat, nova entitat sòcia de Sinergrup





L’Associació Esclat s’incorpora a la federació sinergrup (grup d’entitats amb sinèrgia social) fruit de la confiança generada a partir de relació professional, des de ja fa alguns anys, dins del sector de la discapacitat, entre alguns dels seus directius i professionals.

Amb aquesta nova aliança, sinergrup compta amb un total de 9 entitats sòcies, d’arreu de Catalunya, i un volum de 2.146 treballadors, dels quals 1.153 tenen alguna discapacitat.

L’Associació Esclat és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que contribueix, des del seu compromís ètic, mitjançant suports i oportunitats, a què cada persona amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars, i la seva família, pugui desenvolupar el seu projecte de qualitat de vida, així com a promoure la seva inclusió com a ciutadana de ple dret en una societat justa i solidària.

Esclat ofereix diferents serveis d’atenció i suport a les persones amb pluridiscapacitat i a les seves famílies, que s’adapten a les seves necessitats educatives, socials, laborals i personals:


Escola especial concertada amb la Generalitat de Catalunya, que atén alumnes amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat durant l’etapa escolar (3-21 anys).


Dóna assistència a persones amb paràlisi cerebral o discapacitats similars majors de 18 anys que, degut a les seves necessitats especials, no poden incorporar-se al món productiu o necessiten d’una formació prèvia per aconseguir la integració laboral.


Centre d’Atenció diürna Especialitzada que dóna una resposta de qualitat en l’atenció a les persones adultes amb pluridiscapacitat greu.


Resposta residencial qualitativa per a persones amb pluridiscapacitat. L’objectiu és afavorir el Projecte de Vida independent de cada persona amb les millors garanties per desenvolupar-se com a ciutadà.


Centre Especial de Treball, els treballadors del qual són persones amb greu discapacitat. Fabrica productes amb tecnologia desenvolupada al seu departament d’R+D+I. Els seus productes van adreçats al sector de les Tecnologies de Suport i també al sector industrial, logístic i energètic.



Més informació a:



Font: Comunicació sinergrup