dilluns, 10 d’octubre del 2016

L’ONCE Catalunya premia la tasca d’empresa de La Tavella


L'empresa social La Tavella, que intergren l'Associació Sant Tomàs i la Fundació Viver de Bell-lloc, ha estat guardonada amb el premi empresa dins dels guardons solidaris ONCE Catalunya 2016. El premi reconeix el treball d'aquesta empresa social per a la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual.

El projecte de La Tavella, que integren l’Associació Sant Tomàs-PARMO i la Fundació Vivers Bell·lloc, ha rebut un des guardons de la gala de Premis Solidaris ONCE, celebrada aquest dijous a l’Auditori d’aquesta entitat a Barcelona. Els premis es presenten com un reconeixement a la solidaritat i la superació que rep la societat catalana.
La Tavella parteix de la suma dels projectes de les dues entitats sense ànim de lucre impulsores. Totes dues treballen per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.
En concret, La Tavella es dedica a la producció i comercialització online d’agricultura ecològica. Hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever. Lliura a domicili cistelles de fruites i verdures ecològiques i altres productes ecològics.
Bona part de la producció es fa amb conreus propis, situats prop de la seu de Cànoves i a Cardedeu, d’on és originària la fundació Bell·lloc.

Font: http://el9nou.cat/valles-oriental/actualitat/lonce-catalunya-premia-la-tasca-dempresa-de-la-tavella/