dilluns, 2 de juny del 2008

FEAPS SELECCIONA LA BONA PRÀCTICA SINERGRUP

El 1997 FEAPS aprovava un pla de rector que definia un model de qualitat i un sistema d'avaluació anomenat Qualitat FEAPS. Aquest model associa el concepte de qualitat, de forma indestriable, a la prestació de serveis de suport a persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. L'objectiu principal del pla rector era i és l'extensió de la Qualitat FEAPS a totes les entitats associades. Com a eina de promoció es va anar consolidant un sistema de reconeixement de les bones pràctiques (acció o conjunt d'actuacions que suposen una millora evident dels estàndars de servei ) dutes a terme pels centres adreçades a la consecució de la qualitat. Així des de l'any 2002, FEAPS organitza cada dos anys els "Encuentros de Buenas Prácticas". En l'edició d'aquest any s'han presentat 244 bones pràctiques, de les quals se n'han seleccionat 53. La bona pràctica presentada per SINERGRUP "Avançant cap a la interdependència" ha aconseguit la vuitena posició. En ella s'expliquen les bases sobre les quals s'està cosntruïnt un nou model de colaboració entre entitats, fonamentat en la recerca constant de l'excel·lència i en la generació de coneixement compartit.
Totes les bones pràctiques seleccionades s'inclouran en el llibre "Buenas Prácticas FEAPS 2008: Cada persona un compromiso". La present edició culminarà amb la celebració del "IV Encuentro de Buenas Prácticas de FEAPS", que tindrà lloc a l'Auditorio Alfredo Kraus de Las Palmas de Gran Canaria els dies 27 i 28 de novembre.

Les cinc primeras bones pràctiques, les seleccionades com a excel·lents, es presentaran a la trobada en format ponència. Les dotze següents es presentaran en format comunicació simultània i, a més, en format póster. Les restants en format póster. Més informació sobre la trobada a http://www.feaps.org/calidad/buenas_practicas_edicion.htm .