dimecres, 30 de març del 2011

Sant Tomàs i Mútua General de Seguros – Euromutua signen un conveni de col•laboració per oferir a tots els treballadors de l’associació les millors condicions en assistència sanitària



Vic, 29 de març de 2011 – Ricard Aceves, director general de l’Associació Sant Tomàs i Carles Coll, director territorial de Catalunya de Mútua General de Seguros - Euromutua; han signat un conveni de col•laboració entre ambdues entitats.

A partir del mes d’abril Mútua General de Seguros - Euromutua començarà a oferir a tots els treballadors de l’Associació Sant Tomàs i entitats vinculades: Fundació Privada Tutelar l’Esguard i Club Car la seva assegurança d'assistència sanitària “Promedic Salut” en unes condicions especials.

Amb la signatura d’un conveni de col•laboració entre les dues entitats es culmina un llarg procés, que amb la premissa irrenunciable que la discapacitat no fos causa d’exclusió, ha intentat trobar un producte de medicina privada de qualitat, a un bon preu i que incorporés els principals centres mèdics de la comarca d’Osona: Consultori Bayés, Clínica de Vic, Clínica Sant Josep, Hospital General de Vic, Centre Mèdic del Ges i Centre Mèdic Manlleu.

Ricard Aceves, director general de Sant Tomàs, ha destacat la seva satisfacció en poder donar l’oportunitat a les persones amb algun tipus de discapacitat que treballen a la casa, actualment 192, de contractar una assegurança mèdica: “No ha estat fàcil trobar una mútua que vulgui cobrir les necessitats d’aquest col•lectiu. Tot i que no hi ha estadístiques que revelin que les persones amb discapacitat intel•lectual necessitin de més atenció mèdica que la mitjana de la població, aquest ha estat un fre per a altres asseguradores per oferir-nos aquest servei”.

Carles Coll, director territorial de Catalunya de MGS-Euromutua, per part seva ha mostrat també la seva satisfacció per la signatura del conveni, fent palesa així la sensibilitat de MGS respecte al col•lectiu de persones amb discapacitat. Una sensibilitat que també es canalitza a través de les actuacions que realitza habitualment la Fundació MGS.

Mútua General de Seguros va nàixer a Barcelona el 3 de maig de 1907 de la mà d’un grup d’empresaris del sector tèxtil amb l’objectiu d’assistir als seus treballadors davant dels accidents laborals. Avui en dia compta amb més de 515.000 mutualistes en els àmbits, es troba entre les 20 primeres asseguradores mèdiques de l’Estat.

Aquest nou conveni pretén ser un petit pas més per seguir amb la missió de l’Associació Sant Tomàs, millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca d’Osona.