dimarts, 7 de juny del 2011

Trobada de tots els responsables de formació de Sinergrup



Vic, 31/05/2011

Per aquest any 2011, des de Sinergrup, ens hem proposat potenciar nous grups de treball i d'intercanvi d'experiències, com és el cas de la creació d’un grup format per les persones responsables de la formació a les entitats.

Creiem que aquest pot ser un bon punt de partida per a intercanviar altres pràctiques relacionades amb la gestió del coneixement i que generarà sinèrgies que ens condueixin a descobrir línies de col•laboració futures.

Dimarts es va reunir, a Vic, per primera vegada, aquest nou grup de treball. Durant la jornada es van donar a conèixer els processos de gestió de la formació i els plans anuals de formació.

La reunió es va valorar molt positiva per parts dels participants, que van mostrar admiració davant algunes de les bones pràctiques que es van presentar i motivació per continuar amb aquestes trobades. Es va plantejar una propera trobada, a finals de setembre, per treballar amb més profonditat: l’avaluació per competències, indicadors de mesura de l’absentisme i els processos de selecció.