dimecres, 25 d’abril del 2012

BBVA concedeix el IV Premi INTEGRA a La Fageda i reconeix a la tasca del Viver de Bell-lloc


El Premi INTEGRA  de BBVA, posat en marxa per l'entitat l'any 2008, té com a objectiu reconèixer la tasca d'aquelles iniciatives innovadores que generen llocs de treball, de qualitat, per a persones amb discapacitat.
A la 12ena. edició, el IV Premi INTEGRA, dotat amb 200.000 euros, ha estat per La Fageda, cooperativa catalana d'iniciativa social, sense ànim de lucre, creada a Olot l'any 1982, i associada a Sinergrup.
El Jurat del premi ha destacat "l'excel·lència en la seva gestió empresarial, social, laboral i mediambiental, amb un clar compromís amb el seu entorn més proper, a través d'un producte competitiu i d'alta qualitat".
A més, sis projectes més han estat reconeguts  amb dotacions de fins a 50.000 euros, cadascun, per la seva tasca per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. D'entre aquests projectes destaca el reconeixement a Viver de Bell-lloc, tambè entitat sòcia de Sinergrup, per al seu projecte de La Tavella, dedicat a la distribució de fruites i verdures ecològiques.

La nostra enhorabona a La Fageda i a Viver de Bell-lloc.