dimecres, 20 de febrer del 2013

En marxa el curs d’agricultura ecològica a La Tavella

 
Aquest any, i per primera vegada després d’aconseguir l’homologació en l’especialitat d’horticultura ecològica del Servei d’Ocupació de Catalunya, hem iniciat una acció formativa dirigida a un grup de 15 persones de la comarca del Vallés Oriental.
El curs està finançat pel SOC, té una durada de 310 hores i es desenvolupa a l’àrea d'horta escolar de la finca de La Tavella. Està impartit per la Marta Casas, enginyera tècnica agrícola i especialista en agricultura ecològica i permacultura (vegeu el seu bloc), i per l'Óscar Vicente, tècnic superior en jardineria i agricultura, i especialista en formació de persones en risc d’exclusió.
Des de Viver de Bell-lloc entenem que la base de l’aprenentatge és la pràctica i l’observació i, per tant, la formació del curs és eminentment pràctica. Durant les properes sessions els alumnes aprendran les tèniques per crear un hort, una zona de compostatge i un galliner per a 10 gallines.
Si tu també estàs interessat en aquest tipus de taller i temàtica, estigues atent perquè durant els propers mesos ampliarem l'oferta d'ativitats a la finca de La Tavella. Activitats pensades per a famílies, grups, escoles i empreses. Us n'informem puntualment!
 
Font: Bloc cròniques del Viver