dilluns, 18 de novembre del 2013

Fundació Tallers: 25 anys compromesos amb les persones


 
La Fundació Tallers ha celebrat aquest any el seu 25è aniversari.

Per aquest motiu, la Fundació va organitzar un acte commemoratiu al Pavelló de la Bastida de Sta. Coloma que va aplegar més de 650 persones.

La celebració, va ser un reconeixement als usuaris, les seves famílies, als professionals de la Fundació, i als diferents agents de la xarxa territorial on són presents. La celebració va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig i les alcaldesses de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i de Badia del Vallès , Eva Menor, entre d’altres.

Un moment molt emotiu va ser la lectura d'alguns perfils de persones de la fundació per part de l'actor colomenc Jordi Martínez i la Dra. Maria Viózquez, que van voler mostrar el seu compromís amb aquesta actuació.

Ells van posar veu a les entrevistes a usuaris de l’entitat, realitzades per la periodista Isabel Martínez. Aquesta lectura dramatitzada estava acompanyada  per unes imatges realitzades pel fotoperiodista Samuel Aranda que il·luminaven la gran pantalla de l'escenari i que formen part del l'exposició "25 anys compromesos amb les persones".

En aquest enllaç podreu veure algunes de les imatges de la celebració Imatges de la celebració de Fundació Tallers. Video 25è aniversari Fundació Tallers

Font: Comunicació Fundació Tallers