dissabte, 12 de juliol del 2014

Èxit de participació a la primera cursa noctura solidària de l'Associació Sant Tomàs


600 PERSONES A LA PRIMERA CURSA NOCTURNA SOLIDARIA
DE SANT TOMÀS
 


 

12 de juliol de 2014El divendres 11 de juliol a la nit, 600 persones van participar a la primera cursa nocturna solidària organitzada per a Sant Tomàs.
Una cursa de 7 km de recorregut que va començar a les 21.40h a la plaça Major de Roda de Ter on a l’arrencada els corredors van marcar el pas als caminadors. Les opinions dels participants són positives: recorregut intens, divertit, ben mercat i que permetia conèixer nous indrets de Roda de Ter.
El guanyador de la cursa va ser Gabriel Crosas Salvans, el qual va arribar amb un temps de 23 minuts 54 segons, seguit de Marc Carós Santacreu 24 minuts 24 segons i finalment el tercer lloc va ser per Raul Rota Mundó, el qual va aconseguir la marca de 24 minuts 47 segons.
De la categoria femenina, la primera posició va ser per Helena Mercader Llobera amb una marca de 35:17, seguida d’Eva Capa Pradell amb un temps de 35:53  i  Empar Gonzalez Baena aconseguint un temps de 36:10.
A les 23h aproximadament, es va fer l’entrega de premis i seguidament hi va haver la interpretació en directe d’un tenor, una soprano i una pianista, tots ells professionals
durant gairebé mitja hora van fer gaudir al públic d’algunes àrees del gran repertori operístic que temàticament ens van aproximar a la idea de: nocturnitat, lluna plena, nit sense dormir com Norma, Turandot o La Somnàmbula, nom que també rep la cursa.  
L’Associació Sant Tomàs vol agrair als corredors i caminadors, als col·laboradors i voluntaris, entre ells treballadors, usuaris de Sant Tomàs i diferents persones de Roda de Ter, de l’Ajuntament, companys de la Saltamarges, l’Atlàntida, Dorsal Sport i km21, per donar suport a aquesta nova proposta, una cursa que combina esport, cultura, solidaritat i inclusió social.

 
Amb el suport i col·laboració de:

AJUNTAMENT DE MASIES DE RODA
ERRA TECNI RAM
KILL RAT VIC
BIGMATGIL
ESPAI REVISTA
KYROCREM
BOADA
ETB
L’ESPORTIU
CASA TARRADELLAS
FAMÍLIA XS/XL
LA CUINA DE SANT TOMÀS
CENTELLES PISCINA MUNICIPAL
FANÀTIK
LA TAVELLA
CLUB PATÍ VIC
FIT-GYM DE TONA
LOGICSPORTS
CLUB TENNIS VIC
FITNESS VIC
MARC SANGRÀ
COCA DEL MOSSÈN
FORN DE PA PERE MAS
MÉS OSONA
COSFISICWELL
FORN FRANQUESA
NOUESTIL GIMNÀS
DINÀMIC GIMNÀS
FRUITES MARTINEZ
OSONA WELLNESS
DIPUTACIÓ DE BARCELONA
GIMNÀS WELLNESS
OSONA.COM
EDUARD MORATÓ
GRÀFIQUES COPYSET
PATEL
EL 9NOU
GRAFKICK
PAVICSA
El GIMNÀS
GRUP SERHS
RECLAM
ELS MOSQUETONS
HARIBO
TSC AMBULÀNCIES
 
IQAP
VICTORIXOC

 

 Font: Comunicació Sant Tomàs.