dilluns, 25 de maig del 2015

Jornada 3,2,1… Esclat!

 
 
El divendres 22 de maig l’Associació Esclat va celebrar la tercera jornada de professionals de l’Entitat a la Casa de l’Agricultura de Barcelona. Enguany, la trobada girava a l’entorn de la comunicació, ja que és un dels eixos principals del Pla Estratègic de la Entitat.
Un dels moments més destacats de la jornada va ser la Xerrada de l’Albert Espinosa, actor, escriptor, guionista i director de cinema i teatre, conegut per la sèrie Polseres Vermelles. L’Albert Espinosa va explicar la seva experiència personal  i com aquesta s’ha reflectit a la seva obra.
 
Prèviament a la Jornada, els professionals d’Esclat van participar en un concurs de vídeos 3,2,1… Esclat que consistia en crear vídeos d’un minut que expliquessin què és l’associació Esclat. Els vídeos presentats al concurs van ser elaborats per equips formats per professionals dels diferents centres de l’Entitat. Després d’una primera volta de votacions a nivell intern, es van publicar a la pàgina de Facebook de l’associació els tres vídeos més votats .
 
En línies generals , tots els vídeos parlen dels valors de la nostra entitat (la inclusió, el treball en equip, l’esforç, la solidaritat,…) però sobretot, es queden amb els somriures de les persones que atenem dia a dia en els centres i que són el motor i la raó de ser d’Esclat.
 
L’objectiu del concurs era doncs, treballar la comunicació interna entre els professionals així com també l’externa, i el resultat ha estat extraordinari.  Un altre objectiu era la promoció de les xarxes socials de l’entitat, i és per aquest motiu que les votacions s’han fet a través de la pàgina de Facebook.
 
L’equip guanyador del Concurs va ser el vídeo que més “m’agrada” va aconseguir a la pàgina de Facebook d’Esclat, i va cada un dels seus membres va ser premiat amb un carnet del Club de Cultura TRESC. La resta de participants van rebre vals de descompte per a fer-se socis del TRESC i també vals de 2×1 per anar als Cinemes Full HD del Centre Comercial Splau!
 
Per finalitzar la jornada es va fer un dinar de germanor gràcies a la col·laboració de Alimentart i es va poder brindar amb un cava molt especial gentilesa de les Caves Mestres.
 
La Jornada ha estat possible gràcies a La Casa de l’Agricultura, Alimentart, Cinemes Full HD, TRESC i Caves Mestres.
 
https://www.facebook.com/associacio.esclat