dissabte, 19 de setembre del 2015


The Gospel Viu Choir (TGVCHOIR) va fer vibrar a tots els assistents del Concert Solidari a favor de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars amb el seu Non Stop Gospel. Van aconseguir aixecar de les butaques, cantar i emocionar al públic, però sobretot, va aconseguir arrencar el seu millor somriure, o “smile” com diu en Moisès Sala, el seu director.
El Concert, organitzat per l’Associació Esclat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport de La Tavella i Cooperativa Consum, va tenir lloc el passat divendres 18 de setembre a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.
Non Stop Gospel és la proposta més arriscada, trepidant i innovadora de TGVCHOIR. Amb aquest espectacle de #urbangospel, la formació ha obert una nova etapa, caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant i potent, amb tota l’energia que, des de sempre, ha portat TGVCHOIR dalt de l’escenari.
Non Stop Gospel és un cúmul d’emocions a flor de pell, una seqüència musical en què l’espectador forma part del propi espectacle amb una dinàmica intensament participativa, des de la primera cançó.
Al final del Concert, Joan Bertran, President d’Esclat, acompanyat de la Lola de la Fuente, Directora General d’Esclat i del Juan Díaz, usuari de la Residència Esclat Marina, van agrair la presència a tots els assistents i van donar un ram de flors al creador i director d’aquest Cor de Gospel tan espectacular i compromès en causes socials com la nostra.
Font: Web Associació Esclat. Comunicació