dijous, 18 de març del 2010

El moviment espanyol de la discapacitat intel·lectual es prepara per al futur


Després de més d’un any de debat i participació, el 28 de febrer es va clausurar el Congrés Toledo10, de FEAPS. Els prop de 500 delegats presents a Toledo van votar 33 propostes que orientaran la tasca de les federacions (i, per mitjà d’aquestes, de les entitats) que formen part de FEAPS.
Al llarg d’aquest any, més de 7.500 persones han pres part en el procés participatiu.Des de Catalunya, volem destacar que la nostra delegació, amb 77 persones, va ser la més nombrosa del Congrés, ja que es va tenir en compte el pes d’APPS dins de FEAPS.

Entre els delegats, hi havia una important representació de la Junta Directiva de la nostra Federació. També s’ha de ressaltar la intensa participació de les entitats catalanes que s’hi ha implicat al procés de Toledo10.

Bona part de les propostes que es defensaven des de Catalunya han estat finalment aprovades. I treballarem perquè aquelles que no coincideixen amb el nostre criteri recullin, tant com sigui possible, les aspiracions de les nostres entitats.