dilluns, 29 de març del 2010

Inauguració de la primera deixalleria de Vilobí


Mas Albornà s’encarregarà de la gestió i explotació d’aquesta instal·lació de la Mancomunitat Penedès Garraf

Aquest dissabte dia 27 de març a les 17h ha tingut lloc a les instal·lacions de la nova deixalleria de Vilobí l’acte d’inauguració de la mateixa.

Aquesta nova instal·lació, gerenciada per la Mancomunitat Penedès-Garraf, serà gestionada per la Fundació Mas Albornà els propers 2 anys.

Aquesta nova instal·lació donarà servei als municipis de Vilobí i de Font-Rubí, els quals engloben uns dos mil habitants. Les principals funcions d’aquest recurs serà la de recollir aquells residus que no es poden llençar als contenidors habituals que es troben a peu de carrer. Principalment es tracta de mobles i objectes voluminosos, electrodomèstics, fustes, ferralla, olis usats, restes vegetals o paper. Des de les deixalleries aquests residus reben un tractament adequat ja sigui reciclant-los o situant-los en un dipòsit controlat.

L’acte d’inauguració va estar presidit per Joan Esteve (alcalde de Vilobí) i Xavier Lluch (alcalde de Font-Rubí) així com va comptar amb la presència de Genoveva Català, directora de l’Agència de Residus de Catalunya.

L’empresa gestora: Mas Albornà

Mas Albornà és una Fundació Privada dedicada a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental a la comarca de l’Alt Penedès. Amb aquesta signatura, passa a ser empresa gestora de 6 deixalleries de la comarca, fet que constata la línia de compromís vers el territori pres per l’entitat en referència al medi ambient així com
l’aposta dels ens locals com els ajuntaments i la Mancomunitat pels seus serveis.