dimecres, 6 d’octubre del 2010

Nou servei de neteja viària a Vilafranca


Acte de presentació del nou servei de neteja viària a Vilafranca del Penedès


La Fundació desenvoluparà la neteja dels carrers els propers 6 anys

Avui ha tingut lloc l’acte de presentació del nou servei de neteja viària de Vilafranca del Penedès després que Mas Albornà en guanyés el concurs públic per a realitzar el servei els propers tres anys (ampliable fins a sis). Des d’aquest 1 d’octubre, la Fundació penedesenca gestiona el servei a Vilafranca, el qual compta amb una plantilla de 36 operaris, 7 escombradores (4 de nova adquisició), 5 nous vehicles elèctrics, 2 furgonetes de suport, 4 noves aspiradores elèctriques i un nou camió per aiguabatre.

A més, com a novetat, s’estrena un innovador sistema de geoposicionament, el qual permet millorar l’eficiència de la feina ja que en tot moment es pot realitzar el seguiment on-line gràcies a dispositius GPS, tota una aposta per les noves tecnologies com a eina de millora. El nou servei es caracteritza per ser sostenible i de proximitat al ciutadà, que no sigui intrusiu i que respecti tant al medi ambient com a la ciutadania a més de garantir la màxima professionalitat i qualitat.

Aquest és el projecte més ambiciós que hagi desenvolupat mai l’àrea de neteja viària de Mas Albornà. Es tracta, doncs, del resultat d’anys de bona feina a més de la meitat de municipis de la comarca i estar consolidada com a empresa referent al territori en matèria de neteja de carrers.´

Podeu veure més fotogtafies de l’acte al nostre espai de Flickr
Més informació del servei de neteja
Vídeo de neteja viària al nostre canal de Youtube

Departament de comunicació i projectes
FUNDACIO MAS ALBORNÀ