dimecres, 28 de setembre del 2011

Les entitats de Sinergrup aposten per la millora de la gestió de la informació



Un dels objectius de Sinergrup és ajudar a les entitats a millorar l'anàlisi i control de la seva gestió. Per aquest any ens hem proposat contribuir a una millora la gestió de la informació amb l’adquisició, per part de les entitats, d'una  aplicació informàtica que permeti gestionar els expedients de les persones ateses.
Després de mesos d’analitzar i valorar diverses opcions, i les seves prestacions, per part dels responsables de l’àrea d’atenció a les persones i els informàtics de les entitats, i llargues converses per aconseguir unes bones condicions per al grup, l’aplicació ja és una realitat.
S’anomena Entigest ERP i consisteix en un software, que disposa de diferents mòduls, i està especialitzat en el sector d’atenció a les persones amb dependència. Es tracta d’un producte innovador, desenvolupat en col·laboració entre AMPANS i la empresa Global Media Software (GMS). EntiGest ERP es comercialitza a través de Global Media Software (GMS).

Donades les característiques de les nostres entitats es fa imprescindible invertir en el software necessari per a millorar i unificar la gestió dels seus processos d’atenció a les persones. Inicialment s’han comprat els mòduls corresponents a recursos humans i usuaris. Per instal·lar aquest software també ha estat necessària la compra d’una base de dades caché.
Actualment s’estan instal·lant els mòduls en els servidors de les entitats. Es començarà amb el mòdul de recursos humans i a finals de febrer es preveu disposar del mòdul d’usuaris.
La implantació anirà acompanyada d’un assessorament a cada entitat i de la formació necessària dirigida als professionals que hauran d’utilitzar-la.
Paral·lelament alguns responsables de l’àrea d’atenció a les persones participen amb tècnics d’AMPANS, en el disseny dels programes individuals, per ajustar-los a l’aplicació informàtica, així com l’avaluació per competències desenvolupada per l’Associació Sant Tomàs.
El 85 % de les entitats sòcies ja formen part  d’aquest projecte.
Aquesta iniciativa és una aposta clara per la innovació i la millora de qualitat en la gestió de la informació dels nostres serveis d’atenció a les persones i que pretén ser una eina que faciliti la feina dels nostres professionals.

Marta Xatruch. Responsable de programes de Sinergrup