dimarts, 11 d’octubre del 2011

La Tavella al "Social Investment Day" de Momentum Project

Escenari Momentum Project

Després del període de formació a ESADE, La Tavella i la resta d’iniciatives socials escollides per Momentum Project, hem presentat els plans de desenvolupament per buscar finançament i seguir creixent. Durant aquesta setmana ens hem reunit al Campus BBVA i just ahir vam exposar els projectes d’expansió en l’anomenat “Social Investment Day”.
BBVA posarà en marxa un vehicle d’inversió abans de finals d’any, seleccionant a les emprenedories més prometedores de Momentum, finançant-les a través de préstecs participatius a llarg termini. Es tracta de trobar noves oportunitats de finançament per aquelles iniciatives, com la nostra, que tenen com a repte escalar la producció millorant i ampliant les infraestructures.
La nostra iniciativa, com la resta de les seleccionades, no tenim com a objectiu final augmentar el compte de resultats, sinó deixar empremta a la societat. Bona prova d’aquest fet és que el 83% dels treballadors de les 10 empreses socials participants són persones en risc d’exclusió social. Aquesta va ser la principal idea que va moure a ESADE i BBVA a posar en marxa una inicitiva que impulsa l’emprenedoria social a l’Estat.
Si voleu conèixer el nostre equip i com funcionem, us convidem a visionar el següent vídeo realitzat amb motiu de la jornada. També us mantindrem informats de qualsevol novetat referent a Momentum o a les inciatives en què participem.


 
Font: El bloc de La Tavella