divendres, 28 d’octubre del 2011

L'Escolania de Montserrat a l'acte de tancament de 40è aniversari del Club Car


Divendres al vespre va actuar a la Sala Ramon Montanyà del teatre L’Atlàntida de Vic l’Escolania de Montserrat. Amb les 800 entrades exhaurides, aquest concert es feia per celebrar el 40è aniversari del Club Car, el Servei de lleure i esport de l’Associació Sant Tomàs.
Per iniciar l’acte, el president de l’Associació Sant Tomàs, Toni Ramírez, va donar la benvinguda i va agrair la col·laboració de l’Obra Social de Caixa Penedès, la Fundació Atlàntida i el públic assistent, tot remarcant que “aquest és sens dubte un dels actes més multitudinaris” fent al·lusió a l’aforament.
Mestres de l’Escolania de Montserrat, del segle XIV era el títol del repertori que va interpretar una de les escoles de música més antigues del món. Una quarantena d’escolans van ser els responsables de d’interpretar joies musicals com el Llibre vermell de Montserrat, o la versió que va fer Francesc Civil sobre El cant dels ocells, que amb el cor escampat i situat estratègicament per l’auditori, va emocionar de valent.
Amb les veus nítides i compactes del concert benèfic de l’Escolania de Montserrat, es va tancar l’any del 40è aniversari, un any ple d’activitats on tothom hi ha pogut participar.


Font: El bloc de l'Associació Sant Tomàs