dimecres, 16 de novembre del 2011

La Tavella i Mans Unides regalen quilos de salut


La Tavella, l’horta ecològica i amb compromís social de l’Associació Viver de Bell-lloc, arrenca la campanya “Regala quilos de salut”. Un regal únic, diferent, saludable i solidari. Tots aquells que “regalin quilos de salut” també estaran col·laborant en la consolidació de dos projectes agraris d’impacte social: un a Bolívia, al departament de Potosí, en col·laboració amb Mans Unides, i l’altra a Catalunya, La Tavella.
Cardedeu, 15 de novembre de 2011
Fins a 20 quilos (pes mínim garantit) de fruita i verdura ecològiques 100%, de proximitat , de temporada i compromeses socialment.
Només entrant al web http://www.latavella.cat/quilosdesalut els usuaris podran conèixer les tres modalitats de targeta regal, totes les combinacions possibles de cistelles per cada modalitat i tots els passos a seguir per poder regalar productes saborosos i conreats sense pesticides ni adobs químics a les finques de La Tavella, situades a Cànoves i Samalús i Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental). L’afortunat pot decidir amb quina periodicitat vol rebre les fruites i verdures, cada setmana o cada quinze dies, en quin ordre prefereix les cistelles i quin és el punt de recollida que li és més còmode, més de 120 distribuïts per tot Catalunya.
Aquesta és la mecànica de la campanya que ha començat aquest dimarts 15 de novembre. Els representants de les dues entitats, la senyora Maria Lluïsa Oller (Associació Viver de Bell-lloc) i el senyor Josep M. Pagès (delegat de Mans Unides al Vallès Oriental) van personar aquest acord que permetrà reafirmar el compromís de les dues organitzacions en el desenvolupament de dos projectes agraris singulars i d’impacte social.
Una part de la recaptació que es generi amb la campanya anirà destinada a un projecte de Mans Unides centrat en la millora de la producció de fruita a les comunitats rurals de Chaqui, al departament de Potosí, Bolívia. Vegeu web. La resta dels ingressos revertiran en l’Associació Viver de Bell-lloc, promotora de La Tavella, una iniciativa empresarial que té com a finalitat la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever mitjançant la recuperació de l’agricultura tradicional. Vegeu vídeo.
La campanya compta, a més, amb la col·laboració de NACEX, el serveis de call-center del centre especial de treball de la Fundació Esclerosi Múltiple i la revista digital de salut i nutrició Ets el que menges.
Per a més informació contacteu amb :
Marc Alegre comunicacio@latavella.cat 637.278.727
Jordi Llauradó jordi.llaurado@latavella.cat 627.555.700