dimecres, 19 d’octubre del 2011

La Tavella a la fira Mercat de Mercats

Els propers 21, 22 i 23 d’octubre arriba la segona edició de la fira Mercat de Mercats, el festival del producte alimentari de qualitat i del país al centre de Barcelona.
Mercat de Mercats està concebut com un espai ciutadà lúdico-educatiu i el seu objectiu principal és promoure l’activitat econòmica, vinculada a la producció i a la distribució alimentària del país, i donar a conèixer els beneficis de menjar els productes frescos i de qualitat. És també una forma festiva d’apropar a la ciutadania una sèrie de valors que incorporen els mercats i els productors de proximitat, com és el cas de La Tavella: som proveïdors de producte de qualitat, sostenible, vinculat a l’alimentació saludable i a la dieta mediterrània, atès per professionals experts en aquests productes.
La fira se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d’octubre entre l’avinguda de la Catedral i l’avinguda de Francesc Cambó. Enguany s’espera superar el llistó del 2010 i reunir prop de 200.000 persones en tres dies. La fira comptarà amb l’activa participació de paradistes dels mercats de Barcelona, cuiners i sommeliers de tot el territori català, productors de proximitat i de qualitat, bars, restaurants de mercat i de cellers dels millors vins i caves del país.
Apropeu-vos a visitar la fira i l’estand de La Tavella (parada número 38), segur que us deixa un molt sabor de boca! A banda de la fruita i la verdura de temporada que ens acompanyarà, us presentarem el nou format de cistella de La Tavella: la cistella individual, per aquells que fan 5 àpats a casa durant la setmana!

Font: http://www.latavella.cat/blog/la-tavella-a-la-fira-mercat-de-mercats/