dijous, 19 de gener del 2012

La Fundació Barberà Promoció signa un conveni amb Fundació Tallers per afavorir la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

El dimarts 17 de gener la vicepresidenta de la Fundació Barberà Promoció, Sra. Mònica Maya, ha signat un conveni de col•laboració amb el gerent de la Fundació Tallers , Sr. Ricard Matas.

Amb aquesta signatura, que tindrà una vigència d’un any prorrogable per períodes anuals, l’Ajuntament de Barberà del Vallès, mitjançant la Fundació Barberà Promoció, pretén impulsar accions conjuntes de col•laboració en l’atenció i la inserció laboral de persones amb discapacitat.

La Fundació Tallers oferirà un servei d’acollida, orientació i intermediació a les persones amb certificat de discapacitat que s’adrecin als serveis de la Fundació Barberà Promoció. Es farà un esforç especial per oferir una atenció especialitzada a cada individu amb l’objectiu de adaptar les seves competències laborals a les de l’empresariat i millorar així les possibilitats d’inserció laboral.

Conjuntament amb la Fundació Barberà Promoció, també es recullen les necessitats de les empreses, s’assessora sobre els beneficis, bonificacions, modalitats de contractació de la Llei d’inserció de Persones amb Discapacitat (LISMI). Apropar a l’empresariat a aquesta llei és un pas endavant per fer casar les necessitats de competitivitat de les empreses amb la inserció laboral d’aquestes persones.

Aquest conveni també s’emmarca dins les activitas del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” .

Aquesta col·laboració público-privada posa de manifest un dels objectius de la Fundació Barberà Promoció que és el d’afavorir els processos de concertació social i econòmica entre els diferents agents socials i econòmics de Barberà del Vallès i rodalies per afavorir l’ocupació i contribuir en el desenvolupament econòmic de la ciutat.