dimecres, 28 de març del 2012

El jazz a Vilafranca en benefici de Mas Albornà

El concert benèfic d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet recapta fons per a la Fundació Mas Albornà


En el marc del Cicle de Concerts Benèfics de Primavera, l’Auditori Caixa Penedès va oferir ple total a l’actuació d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, que va tenir lloc diumenge passat dia 25 de març.  Els fons recaptats en aquest concert es van destinar a la Fundació Mas Albornà, dedicada a la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental a la comarca.

Martí Solé, president de la Fundació, va agrair la col·laboració rebuda i va fer emfàsi en la tasca que des de Mas Albornà es desenvolupa per a la integració de persones amb dificultats d'inserció i la necessitat de col·laborar conjuntament (Societat civil. organitzacions i empreses) per a continuar treballant en aquesta línia.

Els diners recaptats amb el concert es destinaran a l’impuls de noves activitats assistencials de caire terapèutic per als 70 usuaris del centre ocupacional de l’organització, persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

El Cicle de Concerts Benèfics de Primavera, que enguany celebra la seva primera edició, oferirà diumenge vinent la darrera actuació programada, un concert de gospel de la mà de Sheila Weaver & Gospel Caravans, pel qual encara queden localitats disponibles i serà a benefici del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç l’Espiga.