dilluns, 10 de juny del 2013

Sinergrup i Clade cooperen entorn la comunicació 2.0

Autor: M.A.
 
Actualment les accions de comunicació 2.0 estan integrades a la majoria de plans de comunicació de les organitzacions. Les xarxes socials han posat sobre la taula inquietuds sobre on són els límits d’actuació de les organitzacions i dels usuaris en l’intercanvi d’informació. Temes com els límits al dret de la intimitat i la imatge, la suplantació d’identitat, la protecció de dades, etc. han pres una nova dimensió.
Sinergrup i Clade, han fomentat, de manera conjunta i coordinada, la creació d’un Grup d’Interès Mutu (GIM), per treballar aspectes jurídics vinculats a comunicació 2.0., a través d’una sessió formativa organitzada en col·laboració amb el despatx d’advocats internacional Baker&McKenzie, que va tenir lloc el passat dijous, 6 de juny a Barcelona, i a la que van assistir-hi una trentena de professionals.
La sessió va recollir, amb exemples i casos, recomanacions que els directors de comunicació, directors de persones i directors generals han de tenir en compte per evitar conflictes amb la gestió de persones, protecció de dades, propietat intel·lectual, dret a la imatge i l'honor,etc.
La valoració dels participants ha estat molt positiva, i des de Sinergrup i Clade ja pensen en endegar altres grups d’interès mutu i de col·laboració.
D'aquesta manera, Clade ha formalitzat l'activació d'una eina estratègica, els GIM, i que marca la nova etapa del grup buscant la intercooperació més enllà de les organitzacions membres.
 
Sinergrup, per la seva part, respon a la necessitat, de les entitats associades, de millora de la gestió a l’hora d’afrontar els reptes de futur, i a la convicció que la millor manera de fer-ho és compartint valors, anàlisis, coneixements i experiències, per aprofitar les sinèrgies que es produeixen quan s’estableixen aquests mecanismes d’interrelació.

Font: M.X.Comunicació Sinergrup

1 comentari:

Unknown ha dit...

Va estar una sessió molt interessant!!