dimecres, 8 d’octubre del 2014

Sinergrup organitza una jornada sobre projectes territorials integrats




El Vendrell, 7 d’octubre
 
A partir de l’experiència i projectes que ha desenvolupat Fundalis, al Camp de Tarragona, en endavant, projectes territorials integrats (PTI), es va valorar d’interès aprofundir en la seva metodologia i donar-los a conèixer a la resta d’entitats de sinergrup que tenen interès en desenvolupar aquest concepte en els seus territoris. És per aquest motiu que el 7 d’octubre es va realitzar una jornada de treball per conèixer els antecedents, les principals dificultats i aportació en innovació dels 9 projectes que ja estan funcionament.
 
La sessió va anar a càrrec de Marta Tutusaus, directora de la Fundació Onada i gerent al grup Fundalis.
 
Els projectes territorials integrats (PTI) que impulsen les entitats de Fundalis representen el desenvolupament d’un nou paradigma en l’atenció a les persones.
 
Són una clara mostra d’estratègies compartides amb les administracions locals i amb tot tipus d’agents del territori, que permeten desenvolupar projectes on innovació, sostenibilitat econòmica i millora de la qualitat de vida de totes les persones, estan estretament lligades i són inseparables.
 
Persones de diferents col·lectius i amb diferents capacitats, però amb interessos comuns o complementaris, comparteixen activitats, espais, il·lusions i projectes, en el seu propi municipi, amb una plena participació en la comunitat, creant una nova realitat, una nova manera de relacionar-se, que parteix del respecte cap als altres i de la plena integració de totes les persones.
 
Font: Comunicació Sinergrup