dimarts, 30 de setembre del 2014

Ricard Aceves, nou president de sinergrup

 
Des del passat 8 de juliol Ricard Aceves Torrents és el nou president de sinergrup.
Aceves és director general de l’Associació Sant Tomàs i la Fundació Tac Osona de Vic des de l’any 2003. És llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona, diplomat en management internacional per la Universitatd e Valenciennes (França) i Diplomat en Direcció General pel IESE. Compta amb una àmplia experiència en la direcció i gestió de serveis assistencials, educatius i centres especials de treball, així com un extens coneixement i vinculació amb el sector.
Aceves pren el relleu a Jose Carlos Eiriz, Director General de Fundalis, a qui fa un especial reconeixement als 10 anys que ha estat de president de sinergrup i li agraeix la seva continuïtat formant part de la junta directiva i amb la voluntat de seguir participant en nous projectes conjunts.
Segons Aceves, els nous reptes que ens planteja el futur de les nostres entitats i del sector són el punt de mira que definiran el conjunt d’estratègies que caldrà seguir per donar resposta a les entitats, com a generadores de recursos i oportunitats per a les persones amb especials necessitats de suport dins d’un territori i una comunitat.
D’altra banda l’associació incorpora una nova forma organitzativa que defineix diversos àmbits d’actuació: Projectes europeus, impacte social i noves fonts de finançament, empresa social, serveis d’atenció a la persona i projectes de territoris integrats. El nou president es recolzarà, respectivament per a cadascun dels àmbits en: Ricard Matas, director general de Fundació Tallers, Carlos Sopeña, gerent del Grup Viver de Bell-lloc, i Marta Tutusaus, gerent al Grup Fundalis. Manuel Palou donarà suport a l’àrea de relacions institucionals i Marta Xatruch continuarà com a responsable de programes.
 
Font: Comunicació Sinergrup