dimecres, 10 de setembre del 2014

Cardedeu aconsegueix per tercer any consecutiu la màxima distinció de Vila Florida

 
El moviment Viles Florides, que reconeix aquells municipis que han destacat pel seu compromís amb els espais verds i la cura del medi ambient a través dels espais enjardinats i la millora de l’espai urbà, distingeix els municipis de Cardedeu, Figueres, Olot, Sant Hilari Sacalm, Vilassar de Mar i Vila-seca, que reben la màxima distinció amb tres Flors d’Honor.

Viver de Bell-lloc és l’entitat encarregada de realitzar el manteniment dels espais verds de Cardedeu i, per aquest motiu, el nostre equip se sent plenament orgullós de la distinció que ha rebut el municipi per tercer any consecutiu.
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma. Pelegrí i la Sra. Marta Felip i Torres, Alcaldessa de Figueres i amfitriona del acte, varen presidir aquest passat divendres el lliurament de les distincions als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a Figueres.

Després de dues primeres edicions de Viles Florides, en les quals s’havien atorgat Flors d’Honor a 19 municipis, enguany, en la seva tercera edició, la participació al moviment Viles Florides ha estat realment un èxit. 36 municipis guardonats, i 7 representants de noves categories escollits entre més de 90 noves iniciatives entre espais públics florits, col·lectius florits, racons florits i llars florides.

Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per a fomentar la millora de l’espai verds a tots els nivells, des de les grans infraestructures públiques o privades fins als espais d’àmbit particular, com escoles, casals, centres cívics, comerços, restaurants, jardins i balcons domèstics.
 
Font: Bloc Cròniques del Viver