dissabte, 27 de setembre del 2014

Sinergrup es reuneix amb representants del Departament d'Empresa i Ocupació de Catalunya


D'esquerra a dreta: Carlos Sopeña, Manuel Palou, Marta Tutusaus, Ricard Aceves, Ricard Matas,
Josep Gomis, Carme Mansilla, Xavier López, Lola de la Fuente i Jose Carlos Eiriz, davant l'edifici: Espais de Trobada.
 
El passat divendres, 26 de setembre, varem comptar amb la visita del  senyor Xavier López, director general d'economia social i cooperativa i treball autònom i senyora Carme Mansilla, directora dels serveis territorials d'empresa i ocupació, a la seu de la Fundació Onada, a Tarragona.
Durant la trobada, organitzada per sinergrup es van visitar les noves instal·lacions de la Fundació, a l’edifici “Espais de trobada”, al barri de Camp Clar de Tarragona. L’edifici és un bon exemple d’aprofitament i optimització dels recursos, en temps de crisi econòmica i d’integració de les persones amb discapacitat, fent partícip dels diferents projectes i activitats que desenvolupa la Fundació, a tota la comunitat.
Es va mantenir una reunió de treball per explicar amb detall els diferents projectes que es desenvolupen al Camp de Tarragona, i en concret al ParcFrancolí, com a projecte integrat en el territori.
Durant la segona part de la reunió, es van tractar, des de sinergrup, els principals temes d’actualitat i que preocupen a les entitats, sense ànim de lucre, titulars de centres especials de treball i que ofereixen serveis d’integració en l’empresa ordinària, per a persones amb discapacitat i especials necessitats, així com el model de CET’s socials.


 
 
Una de les principals preocupacions que es va posar de manifest va ser defensar la necessitat d’ajudes per a CET’s socials que donen feina a treballadors amb especials dificultats i la conveniència de comptar amb un finançament estable per als cursos de formació i els dispositius d’inserció a l’empresa ordinària.
En acabar la reunió es va fer un dinar a l’espai del ParcFrancolí, per conèixer, in situ, les oportunitats que genera un projecte d’aquestes característiques per la Fundació Onada i la ciutadania de Tarragona.