dimarts, 18 de novembre del 2014

Calendari Solidari Esclat 2015!

 
Pel 2015, l’Associació Esclat presenta un calendari solidari per fomentar l’esport entre les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars, protagonitzat per persones vinculades al món de l’esport professional i persones amb pluridiscapacitat usuàries dels centres de l’Associació Esclat.
L’objectiu principal és que amb la venda d’aquests calendaris puguem reprendre l’activitat de la secció esportiva federada de l’entitat, que es va haver de suspendre l’any 2011 per manca de pressupost.
En la Secció Esportiva Esclat, posada en marxa el 1994, principalment es practicaven la Boccia i l’atletisme, amb dos objectius molt clars i diferenciats: el competitiu i el rehabilitador. L’activitat física ajuda al desenvolupament global de les persones potenciant aspectes físics, mentals, socials i culturals.
A més, aquest calendari volem que serveixi per difondre la tasca que dia a dia realitza l’Associació Esclat, sensibilitzant la societat i fomentant la inclusió social de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.
Hem tingut el plaer de comptar amb la participació de persones vinculades amb el món de l’esport professional com Ricky Rubio, Ona Carbonell, l’Equip de Bàsquet del FC Barcelona, Araceli Segarra, Raül Rodríguez i Javi López del RCE Espanyol, Àlex Corretja, Rafael Muñoz, Nani Roma, Jordi Arrese i Núria Picas, que van protagonitzar, juntament amb alguns dels nostres usuaris i usuàries, les fotografies del calendari.
El Calendari Solidari Esclat 2015 ha estat possible gràcies a la col·laboració de professionals, empreses i entitats com Arnau Chavarría, fotògraf, Connecta. Global Design & Communication, El Corte Inglés, El Centre d’Alt Rendiment (CAR), el Club Tennis La Salut, Climbat “La Foixarda”, entre d’altres.
La presentació oficial del Calendari Solidari Esclat 2015 tindrà lloc el 20 de novembre a les 19:00h a la Sala d’Àmbit Cultural de El Corte Inglés de Portal de l’Àngel.
A partir de llavors, el Calendari estarà a la venda al mateix El Corte Inglés de Portal de l’Àngel i de l’Avinguda Diagonal, fins al 14 de desembre de 2014. També el podreu adquirir adreçant-vos a qualsevol dels nostres centres o a la Fira Solidària de Nadal que tindrà lloc del 12 al 23 de desembre als Jardinets de Gràcia.
Aquest 2015 contribueix a què persones amb discapacitat tinguin una vida més saludable gràcies a la pràctica de l’esport!

Font: http://associacioesclat.com/associacio/novetats/calendari-solidari-esclat-2015/