dimarts, 7 de juliol del 2015

El projecte Fein@jove tanca el curs amb catorze alumnes

  
 
La majoria de les noies i nois participants continuaran estudiant. Catorze joves han finalitzat el projecte Fein@jove de formació professionalitzadora del sector agropecuari, dels quals 8 continuaran estudiant i 5 més han trobat feines temporals.
 
Ahir es va fer l’acte de cloenda del curs, on l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé i la regidora de Desenvolupament Econòmic Local, Núria Hernández, van repartir els diplomes i els certificats a l’alumnat participant. També hi eren presents representants de les tres empreses que col·laboren en el projecte i formen els alumnes: Viver de Bell-lloc, Can Tramp i La Païssa, a més del director de l’oficina de La Caixa de Cardedeu (l’Obra Social la Caixa ha finançat la part final del projecte) i alumnes, docents i familiars.
 
El curs ha servit per formar auxiliars d’operaris del sector agropecuari (agricultura ecològica i jardineria, mosso de quadra i elaboració i transformació de productes alimentaris i precuinats). El projecte Fein@jove va dirigit a joves d’entre 17 i 30 anys que per la seva trajectòria acadèmica i les seves característiques personals i/o familiars es troben amb especials dificultats d’inserció laboral i/o acadèmica. L’objectiu principal del projecte és treure de la inactivitat a joves que per diferents motius han perdut tota motivació i objectiu de futur.
 
Des de l’Ajutament de Cardedeu ens han manifestat la voluntat de continuar oferint aquest recurs als joves del territori i que Viver de Bell-lloc continuï participant en la fase professionalitzadora.
 
Vegeu el vídeo
 
Font: El bloc del Viver de Bell-lloc