divendres, 24 de juliol del 2015

Esclatec signa un conveni amb Rolser

 
El centre especial de treball de l’Associació Esclat, Esclatec, i Rolser, l’empresa líder en el sector d’articles de suport a la llar han signat un conveni per fabricar conjuntament un nou model de carro d’anar a comprar motoritzat
 
Ambdues parts han dissenyat i fabricaran conjuntament aquest producte que sortirà al mercat a l’octubre amb la denominació ROLSER by ESCLATEC
 
Avui s’ha celebrat la signatura del conveni entre Esclatec, el centre especial de treball de l’Associació Esclat pro persones amb paràlisi cerebral, i l’empresa  Rolser S.A per desenvolupar un nou model de carro d’anar a comprar motoritzat que fabricaran conjuntament i serà presentat a la tardor en un mercat de Barcelona.
 
L’acte de presentació del nou projecte i signatura del conveni ha estat conduït per Miquel Calçada, ha comptat amb l’actuació de Joan Dausà i ha tingut lloc a l’Auditori de Barcelona Activa, al carrer Llacuna, 162.
 
Aquest producte, que millora els dissenys ja existents i que es comercialitzarà la propera tardor amb la denominació ROLSER by ESCLATEC, està adreçat a facilitar la mobilitat i la qualitat de vida de persones. Els tècnics de les dues empreses han treballat conjuntament en el disseny del prototip que ha estat presentat avui per Xavier Caballero, Director d’ Esclatec i Javier Gilabert, enginyer de Rolser.
 
Actualment, fruït de la recerca del seu Departament de Recerca, Desenvolupament i innovació (R+D+I2 ) Esclatec disposa d’un model de carro d’anar a comprar motoritzat, MERCAR®., protegit per patent europea. El prototip que avui presenta Esclatec i Rolser recull l’experiència de l’actual carro d’Esclatec i diferents modificacions i adaptacions d’altres models fabricats per Rolser.
A més d’oferir un producte útil i innovador per millorar la mobilitat de les persones, l’objectiu principal d’aquest projecte és crear ocupació estable i de qualitat per a persones amb discapacitat amb especials dificultats.
 
Aquest projecte per dissenyar, fabricar i comercialitzar el carro d’anar a comprar amb motor és fruit del compromís, els valors compartits i les sinergies de treball entre les dues empreses degut a l’afinitat existent i la sensibilització que comparteixen envers les persones amb discapacitat.
En aquest sentit, en el transcurs de l’acte, Joan Bertran, president d’Esclat, i Joan Server, president de Rolser, han signat un conveni de col·laboració que estableix suport mutu a l’activitat que totes dues entitats porten a terme.
 
L’acte ha estat clausurat per la Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, i ha comptat amb la intervenció també del comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Via.  

FONT: http://associacioesclat.com/associacio/novetats/esclatec-signa-un-conveni-amb-rolser/