dimecres, 20 de juliol del 2016

La Tavella, empresa solidària premiada per la ONCE

Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2016 són: Niños sin Barreras, Carme Canals, La Tavella, TEBVist i Museu Marítim de Barcelona


L'acte d'entrega serà el 6 d'octubre a l'Auditori de l'ONCE Catalunya

Els premis tenen per finalitat reconèixer i premiar a aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una tasca solidària en el seu entorn, vetllant per la inclusió social de totes les persones, la normalització i l'autonomía personal i l'accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en favor dels drets socials dels més desafavorits. 

Els premiats d'aquest any són:

A l'Entitat: Niños sin barreras.
A la Persona Física: Carme Canals.
A l'Empresa: La Tavella www.latavella.cat
A l'Administració Pública: Museu Marítim de Barcelona (Ajuntament Barcelona, Diputació Barcelona i Autoridad Portuaria de Barcelona).
Al mitjà o projecto de comunicació: TEBVist.

LA TAVELLA
És un projecte empresarial integrat per dues entitats sense ànim de lucre que té per objectiu la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. La seva activitat es centra en la comercialització on-line, amb entrega a domicili, de fruites i verdures, amb un ampli ventall d'aliments, tots ells amb segell ecològic.
La promotora de la Tavella és la Fundació Viver de Bell-Lloc, una entitat sense ànim de lucre, creada l'any 1982, amb seu a Cardedeu (Vallès Oriental).
L'any 2006, arrenca un projecte d'agricultuura econlògica, gràcies a a cessió d'ús, per part de la Generalitat, d'una finca en el tèrme municipal de Cànovas i Samalús. Al 2007 obtè la primera collita i és a partir d'aquest que comença a comercialitzar la producció de la finca. L'any 2012 el projecte suma una adhesió molt important, l'Associació Sannt Tomàs (Osona). Amb aquesta incorporació al projecte es consolida, des del punt de vista empresarial i d'integració sociolaboral. Actualment La Tavella ocupa a 11 persones, 6 d'elles amb algún tipus de discapacitat. (www.latavella.cat) 

Des de sinergrup volem felicitar als nostres socis per aquest reconeixement a la feina ben feta a favor de la integració sociolaboral de persones amb discapacitat i en risc d'exclusió social. 

Vegeu notícia prement  aquí