dilluns, 16 de març del 2020

Calçotades amb valor afegit a Mas Forès. Una iniciativa de la Fundació Ginac


Mas de Forès és una finca municipal gestionada per la Fundació Ginac, que s’encarrega del manteniment i vigilància de l’àrea recreativa i dels edificis històrics annexos. Amb aquest projecte es vol aproximar i impulsar múltiples serveis i activitats per a tots els públics que suposen una millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental. Mas de Forès ofereix a aquestes persones la possibilitat d’una llar amb suport i la creació d’ocupació per a aquests col·lectius.
S’hi arriba des del municipi d’Alcover, direcció l’ermita del Remei i Mont-ral, aprop del salt del Niu de l’Àliga i els camins del riu Glorieta, amb diferents gorgs i zones de bany. L’àrea recreativa disposa d’un gran aparcament.
Trobades familiars i d’empresa
L’àrea recreativa Mas de Forès a Alcover és un indret a l’aire lliure fantàstic per passar el dia a les Muntanyes de Prades, al municipi d’Alcover, i acabar amb una gran celebració a les seves instal·lacions.
Just al costat del mas trobareu una zona privada de picnic al aire lliure, un espai ideal per celebrar un aniversari o una trobada d’amics o familiar. Disposa de taules, parc infantil amb gronxadors, servei de WC i frigorific per guardar begudes, etc. i una sala coberta, habilitada per a reunions, formacions i celebracions.
Reserves al masdefores@fundacioginac.org i a 677 48 84 92 ó 616 83 64 38.