El Centre Riudeperes de l’Associació Sant Tomàs, ha participat al I Congrés Internacional d’Atenció Integral celebrat a Barcelona. Aquesta conferencia reuneix a investigadors, clínics i gestors de tot el món que participen en el disseny i el lliurament de la salut integral i l'assistència social. Els professionals del Centre Riudeperes van tenir l’oportunitat d’exposar el seu model integrat de serveis socials i sanitaris a tots els assistents. Moltes felicitats per la feina realitzada!
dilluns, 30 de maig del 2016
dilluns, 16 de maig del 2016
Reunió amb Josep Vidal, nou director general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa
Dimecres, 11 de maig, ens vam reunir amb Josep Vidal, nou director general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa, per presentar-li sinergrup i el conjunt d'entitats que en formen part, així com les principals preocupacions del nostre sector.
Per la seva banda ens va explicar quines mesures pretén impulsar
durant aquesta legislatura per afavorir la viabilitat dels centres especials de
treball.
Etiquetes de comentaris:
Economia Social,
Josep Vidal,
Sinergrup
dilluns, 9 de maig del 2016
Projecte "Gent molt capaç"
El passat mes d’abril es va iniciar el projecte “Gent molt capaç” a la secció de serveis industrials i durant el mes de maig es va endegar a la secció de neteja.
Aquest projecte compartit amb la Fundació Viver de Bell-lloc, pretén que 25 joves ( 15 a Osona i 10 al Vallès Oriental) adquireixin una feina gràcies a l’adquisició de les competències necessàries a través de la formació dual en el propi centre especial de treball.
El projecte s’està portant a terme gràcies a una estreta col·laboració entre les àrees productives i l’àrea social de l'empresa social Tac Osona de l'Associació Sant Tomàs.
Etiquetes de comentaris:
Associació Sant Tomàs,
Fundació Viver de Bell-lloc,
Gent molt capaç,
Tac Osona
dissabte, 30 d’abril del 2016
dilluns, 25 d’abril del 2016
La Fageda presenta els nous iogurts sense lactosa i amb stevia a Alimentaria
La Fageda va presentar a la Fira Alimentaria diferents novetats, entre les que destaca el llançament de nous iogurts i el redisseny de l’embalatge dels mateixos. Tant pel que fa la renovació del packaging com a las noves referències de làctics, es tracta de la innovació més notòria que s’ha produït en els 23 anys de fabricació i comercialització de iogurts “La Fageda”. Les 3 noves referències són el iogurt sense lactosa i dos desnatats edulcorats amb stevia: natural i amb gust de maduixa.
La sortida al mercat dels nous productes, prevista per a la propera tardor, respon a una demanda dels consumidors desitjosos d’ampliar la gamma de desnatats, de manera que es mantingui la cremositat característica dels iogurts sencers. Els nous desnatats s’edulcoren amb stevia natural i per tant no tenen contingut calòric. D’altra banda, s’atén una aspiració del col·lectiu d’intolerants a la lactosa, oferint-los un iogurt que manté tota la proteïna i el gust del iogurt original.
Amb la nova gamma de iogurts i postres, La Fageda arriba a les 21 referències. Les vendes de làctics durant el 2015 han estat de 14 milions d’euros, un 2% per sobre de l’any anterior.
Etiquetes de comentaris:
Alimentària 2016,
La Fageda,
Nous iogurts,
nous productes
dimecres, 20 d’abril del 2016
Risto Mejide entrevista Cristóbal Colón
Aquí teniu l’enllaç de Yotube per veure l’entrevista
que Risto Mejide va fer a Cristóbal Colón, president de La Fageda, en el marc
d’una jornada sobre creativitat i publicitat a Sant Sebastià, organitzada pel
Club de Creativos. Veure vídeo
Etiquetes de comentaris:
Cristobal Colón,
La Fageda,
Risto Mejide,
Sinergrup
dimarts, 23 de febrer del 2016
Temps de calçots: Gaudeix amb La Tavella
Gaudeix dels calçots de La Tavella amb les nostres cistelles especials ✨de 50, 100 i 150 calçots 👉 www.latavella.cat/els-nostres-productes/50/calcotades
💚

💚
Subscriure's a:
Missatges (Atom)