dissabte, 14 de març del 2009

EN MARXA LA COMISSIÓ TÈCNICA DEL PROJECTE BOJOS PER LA FEINA 2


El passat 10 de març es va constituir la Comisió Tècnica del projecte Bojos per la Feina 2. Aquesta Comissió està integrada per professionals claus a l’Àrea d’Atenció a la Persona de cadascuna de les entitats sòcies de Sinergrup i la coordinació tècnica del projecte.
La finalitat de la Comissió és aconseguir la màxima implicació de cada entitat en el desenvolupament del projecte, a partir d’una participació activa (aportant les dades necessàries per al seguiment (indicadors...), creant un espai on compartir experiències, bones pràctiques...) i facilitar la coordinació operativa del projecte a dins de les entitats.
Està previst fer un total de 10 reunions treball, amb una freqüència mensual i visitant cadascuna de les entitats participants. La primera trobada es va fer a l’Hotel Campus de Bellaterra. La jornada la va iniciar Cristóbal Colón, President de La Fageda i Director del projecte. En la seva intervenció va destacar la importància de la implicació de la xarxa sanitària de salut mental i la adeqüació de les estructures de les entitats com a elements claus per assegurar l’èxit de la iniciativa. La segona part de la reunió va girar entorn a la metodologia, el calendari de treball i el detall del desenvolupament de totes les accions.


Bojos per la feina 2 és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel programa de Projectes Innovadors, i cofinançat pel Fons Social Europeu.