dimarts, 24 de març del 2009

LA CAIXA I LA CAMBRA DE COMERÇ DE TARRAGONA FOMENTARAN LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES EN RISC D'EXCLUSIÓ


L’acord entre "la Caixa" i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona permetrà, en el marc del programa Incorpora de l’entitat financera, promoure la integració laboral de col·lectius amb dificultats per accedir a un lloc de treball.
La col·laboració entre "la Caixa" i la Cambra de Tarragona persegueix crear una aliança sòlida amb el teixit empresarial tarragoní per potenciar la integració laboral de persones amb dificultats especials a l’hora d’accedir a un lloc de treball, com ara joves, aturats de llarga durada, dones víctimes de la violència de gènere, persones immigrades i persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial.
Des de l’any 2006, el programa Incorpora de l’Obra Social "la Caixa" ha permès la contractació a l’empresa ordinària de 14.400 persones en risc d’exclusió social a Espanya. Més de 6.000 empreses de tot l’Estat ja s’han vinculat activament a aquesta iniciativa.
A Tarragona, 287 persones han aconseguit una feina des de l’inici del programa en un total de 163 empreses gràcies a la xarxa formada per vuit entitats socials, entre elles, la Fundació Privada Onada, Fundació Santa Teresa del Vendrell i la Fundació Ginac, (totes tres entitats sòcies de Sinergrup).