divendres, 3 d’abril del 2009

TROBADA DE LA COMISSIÓ TÈCNICA DE "BOJOS PER LA FEINA 2" A VIC




El passat 31 de març es va reunir novament la Comissió Tècnica del projecte Bojos per la Feina 2, en aquesta ocasió a Vic.
Aprofitant la trobada els assistents van visitar les noves instal·lacions de l’Associació Sant Tomàs i es va visionar un vídeo repassant tots els serveis que ofereix l’entitat. Després la Comisió es va reunir per tractar les dades quantitatives recollides fins a la data i l’ocupació de persones amb trastorn mental sever (TMS) contractades durant el primer trimestre per part de les entitats sòcies de Sinergrup.
D’altra banda es van abordar algunes de les variables (famílies, professionals, entorn i jornada laboral, necessitats de suport i acompanyament de la xarxa de salut mental) que més poden incidir per a facilitar la integració laboral de les persones amb TMS en els Centres Especials de Treball i a l’empresa ordinària.
La propera trobada es farà el dia 27 d’abril a La Fageda (Santa Pau - La Garrotxa) amb l'objectiu de donar continuïtat al treball iniciat analitzant els diferents tipus de relacions i coordinacions que es donen amb la xarxa de salut mental i de serveis socials a cadascun dels territoris.


Bojos per la feina 2 és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel programa de Projectes Innovadors, i cofinançat pel Fons Social Europeu.