dissabte, 4 d’abril del 2009

ELS GRUPS DE TREBALL INICIEN LA SEVA ACTIVITAT



El passat 1 d’abril es van iniciar els grups de treball, corresponents al projecte Bojos per la feina 2, i més concretament a l’acció que fa referència a l’adeqüació de les estructures de les entitats per poder atendre al col·lectiu de persones amb TMS.
Aquests grups de treball van adreçats als professionals que formen part dels equips tècnics de les Àrees d’Atenció a la Persona, principalment dels Centres Especials de Treball i dels Serveis d’Integració Laboral a l’empresa ordinària, així com també als tècnics d’altres serveis de les entitats que també atenen a persones amb TMS i que participen en l’atenció integral de la persona.
Aquests grups de treball s’han creat amb la intenció de compartir reflexions envers la problemàtica de les persones amb TMS i veure com donar resposta a les necessitats que plantegen. Es proposa un espai, on des dels respectius coneixements, poder compartir dubtes, experiències i metodologies, a través d’exposicions teòriques, lectura d’articles, presentacions de casos i vídeos.
Es plantegen dos grups de treball, amb un total de sis sessions, d’abril a juny, amb una previsió de 36 participants.
Les sessions seràn conduïdes per Carme Jordà, Directora de l’Àrea d’Atenció a la Persona de La Fageda, amb el suport de Coral Torrentó i Maria Colón.

Bojos per la feina 2 és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel programa de Projectes Innovadors, i cofinançat pel Fons Social Europeu.