dimarts, 3 de maig del 2011

Mas Albornà, premiada en compromís i sostenibilitat

En el marc dels premis ADEG 2011


Mas Albornà, fundació penedesenca dedicada a la integració socioalaboral de persones amb discapacitat i trastorn mental, ha resultat ser l’organització guanyadora en la categoria de Compromís i Sostenibilitat dels Premis Adeg 2011, que organitza cada any l’Associació Empresarial de l’Alt i Baix Penedès i Garraf.
 
L’acte de lliurament va ser en el marc de “La Nit de l'Empresa 2011” i va tenir lloc a l'Hotel Melià de Sitges, divendres 29 d'abril. Entre els nombrosos assistents a la gala dels Premis ADEG cal destacar la presència del conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Xavier Mena, i del president del Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, així com l'alcalde amfitrió, Jordi Baijet. En representació de Mas Albornà, hi van assistir el president de la Fundació (Martí Solé) i el director (Joan Clotet).

La menció a Mas Albornà reconeix l’esforç de la Fundació per a impulsar i implementar una política els darrers anys d’accions responsables, compromeses i sostenibles a tots nivells organitzatius. Fruit d’aquesta estratègia responsable, Mas Albornà va culminar l’any 2010 una fita històrica: aconseguir ser la primera entitat social encarregada de la neteja de carrers d’una capital de les dimensions de Vilafranca del Penedès. I tot, a través d’un plantejament social, responsable i sostenible. La consecució del concurs de la netaja viària de Vilafranca, doncs, és el que ha estat reconegut i premiat per l’Adeg, com a paradigma i exemplificació de tota la tasca compromesa i sostenible que desenvolupa l’entitat.

Trobareu més informació al BLOG: http://bit.ly/mRDzTp