dimecres, 4 de maig del 2011

Sis entitats de Sinergrup s'incorporen a la Xarxa CX Agrosocial de CatalunyaCaixa

 
La Xarxa CX AgroSocial és una iniciativa que vol servir de nexe per a totes les entitats que centren la seva activitat en l'àmbit rural i que ho fan impulsant la creació de llocs de treball de persones amb discapacitat.


El passat 3 de maig es va presentar en societat la nova Xarxa CX AgroSocial, una iniciativa pionera per fomentar l’emprenedoria social en l’àmbit rural. En el marc de les iniciatives que en altres països es porten a terme amb la denominació de social farming, aquesta nova xarxa fomentarà la creació i consolidació d'activitats empresarials amb un alt valor afegit de caràcter social i mediambiental.

Actualment la xarxa ja compta amb 15 entitats col•laboradores i sumem un total de 1.400 llocs de treball, dels quals 1.100 són coberts per a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió.
Entre les entitats adherides a la Xarxa sis formen part de l'Associació Sinergrup (Grup d’Entitats amb Sinèrgia Social): es tracta de la Fundació Viver de Bell-lloc, l’Associació Sant Tomàs, la Cooperativa La Fageda, Fundació Onada, Fundació Santa Teresa i la Fundació Ginac.

Aquest acord de col•laboració entre la nova Xarxa i les entitats de Sinergrup es produeix perquè compartim uns mateixos valors i filosofia: el compromís amb les persones i el territori, i l’eficiència en la gestió.