dimecres, 6 de juliol del 2011

Una vegada més el teixit social i empresarial de la comarca d’Osona va demostrar la seva vessant solidària



El sopar solidari il•lusions a taula, es reafirma com un dels actes solidaris més concorreguts a la comarca amb més de 700 assistents.

La nit del divendres 10 de juny més de 700 comensals, es van reunir amb l’objectiu comú de gaudir del sopar solidari “Il•lusions a taula” per un nou centre de desenvolupament infantil i atenció precoç.

Aquest ja és el segon any que el Rotary Club Vic-Osona, ha impulsat una iniciativa amb tanta envergadura com aquesta amb la finalitat de reunir la societat civil en un esdeveniment únic fins al moment.

Després de mesos de preparació, l’esforç es va veure recompensat en la nit del 10 de juny. La vetllada va transcórrer amb total normalitat, a les 8 del vespre, els assistents van anar arribant al recinte firal del Sucre. A l’entrada, els esperava un photocall on els usuaris del servei de lleure i esport de l’Associació, el Club Car, van simular ser fotògrafs de la catifa vermella dels Oscars de Hollywood.

Un cop a dins un aperitiu va amenitzar el punt de trobada. Josep Campà, membre Rotary va ser el conductor de l’acte i qui va presentar un espot del Tris Tras per encetar la nit. Tot seguit Campà va donar pas a l’Honorable F. Xavier Mena , Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya el qual va compartir amb els assistents la seva visió sobre la conjuntura econòmica catalana actual i futura. Tot seguit, a taula, la proposta del xef Nandu Jubany va sorprendre i va fer gaudir a tots els comensals amb els seus millors plats.

Els parlaments els va iniciar Jordi Tañà, membre del comitè organitzador que en nom del Rotary Club Vic Osona va donar la benvinguda i l’agraïment a tots els assistents. El doctor Jordi Folch, psiquiatre expert en la matèria de l’Associació Sant Tomàs durant més de 40 anys, va fer un breu recorregut per la història de l’atenció als infants a Catalunya i també al Tris Tras, també va exposar la importància de l’atenció i estimulació als nens de 0 a 6 anys. Toni Ramírez, president de l’Associació Sant Tomàs, va transmetre la seva satisfacció i agraïment a totes les persones que de forma desinteressada hi han col•laborat i que faran possible que el nou centre de desenvolupament infantil i atenció precoç es pugui materialitzar.

Finalment, Joan Arumí, president del Club Rotary Vic-Osona va tancar l’acte agraint la participació de tothom i va fer entrega del xec amb l’import recaptat de 70.225 Euros.

El cantant i músic Pep Sala, va tancar l’acte amb el millor dels seus temes per a tots els assistents.

Una nit per la il•lusió, per un nou centre de desenvolupament infantil i atenció precoç.