dimecres, 6 de juny del 2012

Gran acollida i participació a la III Jornada de Portes Obertes de La Tavella

 4 de Juny 2012  

Més de 500 persones van decidir no perdre’s la Jornada de Portes Obertes que La Tavella havia organitzat aquest passat dissabte. Des de les 10:00 i fins les 18 hores la finca de Cànoves i Samalús va ser un degoteig de cistellaires i curiosos que volien conèixer de ben a prop el nostre projecte.
Espai de degustació de productes ecològics i de l’economia social, activitats engrescadores en plena natura i inauguració oficial del galliner. Aquests serien bàsicament els tres eixos centrals de la jornada. Una jornada que evidentment no hagués estat el mateix sense el vostre recolzament i compromís. Per aquest motiu hem elaborat un breu vídeo perquè valoreu vosaltres mateixos el que plegats estem aconseguint!

Aprofitem aquestes línies per anunciar-vos que els guanyadors de les cistelles mixtes de 5-7 kg que vam sortejar durant el dissabte són els corresponents als números: 19, 33 i 239! La nostra enhorabona amics! Ens haureu de fer arribar el número escanejat a hola@latavella.cat i les vostres dades de contacte. Quan ho rebem ens posarem en contacte amb vosaltres per lligar l’entrega (els números van ser escollits pel programa http://www.random.org/).

De nou, gràcies a tots per la vostra confiança i fins la propera!

Vegueu el vídeo fent un clic aquí.

Font: Bloc de La Tavella.