dimecres, 6 de juny del 2012

Noves activitats i degustacions a La Fageda


Des del 2 de juny, La Fageda amplia l’oferta de visites guiades per a famílies i particulars amb una degustació de productes de la cooperativa i noves activitats.
Les famílies i particulars que ens visitin es trobaran un Servei d’Atenció al Visitant (SAV) renovat de dalt a baix. Les visites a les nostres instal·lacions s’han centrat fins ara en un recorregut guiat per la granja i la fàbrica, el que permet entendre com transformem la llet en iogurts i postres, així com els diferents processos d’elaboració i fermentació.
D’aquí pocs dies, les vaques i el vedells de la nostra granja hauran de compartir protagonisme amb noves i delicioses activitats. I és que, en acabar la visita, us proposarem entaular-vos i fer una degustació amb productes de La Fageda, incloses les melmelades, que encara no estan al mercat! Hem habilitat un espai ampli i diàfan per als nostres visitants amb l’objectiu de gaudir plegats de 4 tastos i d’una breu explicació.
En lloc de les màquines de “vending”, hem reservat una part de taulell per oferir-vos coca de iogurt de la Consol (la nostra cuinera!), així com tapes per maridar amb les nostres melmelades dolces i agredolces. També hem fet millores a l’exterior de l’espai de visites amb taules ombrejades i gespa renovada.
La nova oferta gastronòmica permetrà donar feina durant el cap de setmana a 5 treballadors del Centre Especial de Treball de La Fageda. Tots nosaltres ens trobem molt il·lusionats amb l’aventura que estem a punt d’engegar i esperem deixar-vos embadalits amb les degustacions!
Us recordem que les visites per a famílies i particulars tenen lloc els caps de setmana i festius (vegeu enllaç). Durant els períodes de vacances escolars també fem visites entre setmana, sempre sota reserva. La visita, degustació inclosa, dura 1h15 aproximadament, i té un preu de 4€ per als adults, 2€ per als joves de 11 a 18 anys, essent gratuïta de 0 a 10 anys.

 


Font: El bloc de La Fageda