divendres, 29 de juny del 2012

Mas Albornà gestiona la neteja viària de Sant Martí Sarroca


23 ajuntaments de la comarca confien els seus serveis

El dia 28 de juny de juny ha tingut lloc l’acte de signatura de l’acord a través del qual es posa de manifest que el servei de neteja viària de la Fundació Privada Mas Albornà s’encarregarà de la neteja dels carrers i places del municipi de Sant Martí Sarroca els propers 12 mesos. Aquesta és la primera vegada que Mas Albornà gestiona la neteja en aquesta localitat.

En un acte protocolari, l’alcalde de la localitat, Ramon Carbó i el gerent de la Fundació, Xavier Cartanyà han signat aquest acord, el qual permetrà la inserció laboral de tres operaris de neteja i de suport. Així, a partir de l’u juliol, i cinc cops per setmana, una brigada de 3 persones realitzarà la neteja manual del municipi, el buidat de papereres, el manteniment dels escocells i el voltant dels contenidors.

El consistori de Sant Martí Sarroca, doncs, se suma a la quinzena d’ajuntaments de la comarca en confiar en la professionalitat i el bon fer del servei de neteja viària, un servei que dóna feina a més d’una seixantena de persones, consolidant-lo com a referent el en binomi qualitat i responsabilitat.


MAS ALBORNÀ I LA SEVA EMPREMTA

Mas Albornà es dedica des de fa més de 40 anys a la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental. És un col∙lectiu de vora 350 persones i una de les empreses més grans de la comarca, amb 270 treballadors en plantilla. Des de sempre, s’ha apostat pel treball com a eina d’inserció i encaminat les polítiques i accions cap aquest vessant.

 S’ha consolidat com la principal empresa de serveis dirigits als consistoris i no han parat de créixer.  D’aquesta manera, a dia d’avui es pot dir que són jardiners, educadors ambientals i gestors de deixalleries així com que pinten i netegen la majoria de carrers de l’Alt Penedès. En aquest sentit, treballa per 23 dels 27 ajuntaments de la comarca.

S’han posicionat com un agent generador d’ocupació a la comarca, ja que no només fomenten la creació de llocs de treball sinó que aportem riquesa al territori, de manera directa o indirecta a través de la xarxa de proveïdors, clients i serveis prestats. Així, per exemple, més de 80.000 persones a la comarca es beneficien dels serveis de neteja i pintura de carrers, gestió de deixalleries i jardineria.

Més informació.
| Cristina Barbacil Mestres | Directora de comunicació i projectes
comunicacio@masalbora.org | www.masalborna.org | t. 902 19 11 04 | f. 93 818 13 52
Seguiu-nos: Twitter: @masalborna | FB: masalborna