divendres, 12 d’abril del 2013

Parc del Francolí de Tarragona: Un món de possibilitats!


 
Des de fa un any, el Centre Especial de Treball Onada porta a terme el manteniment del Parc del Francolí. En total són més de 12,5 hectàrees, al costat de la llera del riu, que fan d’aquest espai un dels més importants pulmons de la ciutat i un espai excel·lent per al lleure de les persones que viuen o visiten Tarragona.
Però més enllà de la jardineria, aquest projecte pretén millorar les condicions del Parc del Francolí, desenvolupant nous projectes socials que permetin crear ocupació per a les persones amb discapacitat i / o trastorn mental, aportant valor al municipi de Tarragona i als seus ciutadans.
En aquest sentit, ara posem en funcionament dos nous serveis: un bar dins del parc, i un aparcament social.
El bar, situat entre el vaixell pirata i l’escola Tarragona, és molt més que un bar, on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones.És un lloc ben agradable on beure, menjar, i gaudir de la natura i dels amics. Un espai privilegiat, dins de la ciutat de Tarragona, per celebrar aniversaris, per quedar amb algú o passar una estona tranquil·la.
L’aparcament, situat al darrera de les Torres Roma, amb capacitat per 300 vehicles, es converteix en el primer aparcament social de la Fundació. Un nou concepte de servei, centrat en la satisfacció dels clients-col·laboradors, que destina els seus ingressos a una finalitat social i al manteniment del propi parc.
Treballem per convertir el Parc del Francolí en un espai obert a la participació de les entitats i col·lectius de la ciutat, on tothom hi trobi el seu lloc.
Font: Comunicació Fundalis