dimarts, 2 d’abril del 2013

Seguim innovant. El projecte de transversalitat de Fundació Tallers.

 
A Fundació Tallers som 208 treballadors amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever al Centre Especial de Treball, 158 usuaris amb discapacitat atesos al Centre Ocupacional i al Servei Ocupacional d’Inserció, i un equip de 78 professionals.Un total de 444 persones formem part d’aquesta gran entitat.
Per poder dur a terme el nostre objectiu, la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a través de la seva inserció sociolaboral, comptem amb un equip multidisciplinari format per 78 professionals: enginyers agrònoms, administratius, psicòlegs, tècnics de manipulat industrial i la gestió documental, treballadors socials, jardiners, educadors, professionals de neteja, financers, enginyers en telecomunicacions, experts en Direcció General, pedagogs, monitors, un equip de manteniment, professionals de màrqueting i comunicació, i més perfils professionals difícils d’encaixar sota un nom però que, com tot l’equip, aporten un gran valor al dia a dia de la gestió de la fundació.
Una entitat tant gran i amb serveis tant diversos fa difícil el coneixement dels projectes que es desenvolupen a cada àrea, servei o centre. Amb l’objectiu de crear un equip multidisciplinari unit, amb un sentit de pertinença a una entitat tant diversa, no n’hi ha prou amb els sopars d’empresa. Des de Component Humà es gestiona un projecte de Comunicació Interna , que contempla una iniciativa que està tenint una gran acollida tant entre els treballadors de Fundació Tallers, com en el sector.
Aquesta iniciativa l’hem anomenat “transversalitat entre els centres” on professionals de diferents àrees participen per un dia en un àrea de l’entitat totalment diferent de la seva.
Un jardiner treballant amb els educadors del Centre Ocupacional, un educador a la brigada de neteja … ¿perquè no?!
 
Font: El Blog de Fundació Tallers