dimecres, 31 de juliol del 2013

Cardedeu manté per segon any la màxima distinció de Vila Florida



El certamen Viles Florides, que reconeix les polítiques verdes dutes a terme pels municipis participants durant l’últim any, distingeix els municipis de Cardedeu, Figueres i Sant Hilari Sacalm, que reben la màxima distinció de Viles Florides.

Viver de Bell-lloc és l’entitat encarregada de realitzar el manteniment dels espais verds de Cardedeu i, per aquest motiu, el nostre equip se sent plenament orgullós de la distinció que ha rebut el municipi.

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma. Pelegrí i l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, varen presidir aquest passat dimarts el lliurament de les distincions al Casal de la Gent Gran de Cardedeu.

El Jurat va estar format per acadèmics i professionals del sector verd, i va valorar molt especialment la bona planificació de les polítiques verdes d’aquests municipis i la implicació ciutadana.

Cabrils, Premià de Dalt i Roses van passar d’una a dues Flors d’Honor i Montellà i Martinet, Santa Susanna, Sant Joan de les Abadesses, Sitges i Vilassar de Mar van mantenir les dues que tenien assignades. Per la seva banda, Senan, el municipi més petit d’aquesta edició, va aconseguir dues Flors d’Honor el primer cop que es presentaven al certamen.
 
Font: Blog: Cròniques del Viver