dilluns, 5 de maig del 2014

La Fageda, tercera empresa alimentària més reputada a tot l’Estat

 
El rànquing Merco de reputació corporativa 2014 que es presenta a Madrid aquest vespre situa La Fageda, que només opera a Catalunya, en la 3a posició entre les empreses del sector alimentació i la defineix com la 9a empresa més responsable de tot l’Estat.
Aquest vespre es presenta a Madrid el nou rànquing Merco de reputació corporativa, que engloba totes les empreses de l’Estat espanyol i en el qual La Fageda ostenta la posició número 25. Aquest rànquing general es completa amb un rànquing per sectors d’activitat, un altre de les empreses més responsables i un darrer de líders empresarials.
Segons les dades avançades pel diari ABC, La Fageda, que només treballa en el mercat català, és la tercera empresa en el sector d’alimentació a tot Espanya, just després de Danone y Nestlé. D’altra banda, segons Merco, La Fageda és novena empresa més responsable a tot l’Estat. Per últim, Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, figura entre els líders empresarials espanyols a la posició número 59.
Aquest rànquing ha estat realitzat a partir de més de 16.000 enquestes distribuïdes de manera ponderada entre els següents col·lectius: treballadors, sindicats, ONG, periodistes, catedràtics, associacions de consumidors, estudiants universitaris, antics alumnes d’escoles de negoci, públic en general, responsables de RRHH i treballadors de les 100 empreses Merco.
 
El Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (MERCO) és un instrument d’avaluació reputacional que des de l’any 2000 s’ocupa de mesurar la reputació de les empreses que operen a l’Estat espanyol.
 
Fonts: Merco i el Bloc de La Fageda