divendres, 12 de desembre del 2014

La Tavella reedita la campanya Regala Quilos de Salut, a favor dels programes de suport a l’alimentació de la Creu Roja



La Tavella posa en marxa per segon any consecutiu la campanya de Nadal “Regala Quilos de Salut”, els regals més solidaris i saludables d’aquestes festes, a favor dels programes de suport a l’alimentació de la Creu Roja.
La campanya està formada per 3 lots de productes ecològics i per una targeta regal. Tothom qui els compri estarà contribuïnt amb 3 kg de patates als programes d’alimentació de la Creu Roja Catalunyahttps://www.latavella.cat/regals
De la confecció i enviament del lot s’encarrega La Tavella, fruita i verdura saludable, 100% ecològica, de proximitat, de temporada i amb compromís social. Des del 2006 treballem per crear i fer sostenibles llocs de treball de qualitat per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental mitjançant la recuperació de l’agricultura tradicional.
El passat Nadal es va engegar per primer cop aquesta campanya organitzada per les dues entitats que va repartir més de mig centenar de quilos de patates a persones necessitades. Durant el 2014 s'ha signat un conveni de col·laboració que consolida l'acord i li dóna validesa durant tot l'any 2015. Un cop acabat el període de Nadal el nostre equip lliurarà a la Creu Roja tots els quilos de patata recollits, que es distribuiran segons les necessitats.
Actualment, la Creu Roja presta suport alimentari a prop de 164.000 catalans i catalanes que es troben en risc d’exclusió social, a més de dur a terme projectes concrets a favor de l’alimentació infantil, com són el suport a les beques menjador, o el suport a l’accés a una alimentació fresca i saludable per a les famílies en períodes no lectius.
Les persones que decideixin comprar un dels lots “Regala Quilos de Salut” rebran un correu electrònic informatiu durant el mes de gener on es detallarà quants quilos de patates s’han recollit i on s’han enviat finalment.
L’objectiu d’aquesta col·laboració és doble: fomentar una alimentació saludable i un consum socialment responsable. Els beneficis que es generin de la campanya es reinvertiran en el projecte social de La Tavella, que actualment dóna feina a 14 persones, 11 d’elles amb algun tipus de discapacitat.
Font. Comunicació La Tavella