dilluns, 1 de desembre del 2014

Més de 200 persones assisteixen al Sopar Solidari de l’Associació Esclat

 
Més de 200 persones van assistir al Sopar Solidari de l’Associació Esclat que es va celebrar el passat 28 de novembre a l’Hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat.
L’acte va comptar amb la presència de Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Família, de Jordi Martí Galvis, Regidor de Sants –Montjuïc que va venir en representació de l’Alcalde de Barcelona, de Francina Vila,  Regidora d’Horta Guinardó, de Josep Oliva, Diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, entre d’altres personalitats.
Usuaris dels diferents centres de l’Associació Esclat i  les seves famílies, professionals d’Esclat i d’altres entitats, col·laboradors, representants de les administracions públiques i amics de l’Entitat van omplir la Sala de Les Arenes de l’Hotel Porta Fira.
Durant l’acte es va fer una Rifa Solidària  i una subhasta d’un quadre a la cera del pintor Alfredo Opisso, de 1960, valorat en 800€, gentilesa de Galeria Artur Ramón.
El Sopar va concloure amb l’actuació de Halldor Mar, músic islandès que versiona èxits de la Nova Cançó en anglès, que va emocionar a tots els assistents.
Una vetllada plena d’emocions, música i solidaritat amb les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars en un edifici emblemàtic, guardonat amb el premi d’arquitectura Emporis Skyscraper Aword al millor gratacels del món, que va ser possible gràcies al suport de l’Hotel Porta Fira, Caves Mestres, Can Ràfols dels Caus, Caves Montau de Sadurní, El Corte Inglés, Ice Natur, FYS Screen, Galeries Artur Ramon, Efrem Carbó,  Halldor Mar i  Trafalgar 13.
 
Font: Comunicació Esclat